Guangdong Jiamei Wig Products Co., Ltd.

"Dongguan Wig\\" Wher\\;101; kan ik het echte haarstukje op de bovenkant van het hoofd kopen?

Tijd vrijgeven: 2020-10-31 01:48:59  Hits: 21


Wher215; 101; kan ik het echte haarstukje op de bovenkant van het hoofd kopen?Vrienden met verontrustend haar volume moet kijken

Wat moet ik doen als mijn haar kaal is?Wat deze vraag betreft, velen " komers " Ik heb het antwoord al gegeven, dat wil zeggen, een pruik dragen.Nu is er een soort echt haarstukje op de bovenkant van het hoofd, dat alleen kan worden gebruikt voor het deel dat we missen haar.Het is heel natuurlijk en bijna hetzelfde als ons eigen haar, dus het is erg populair.Dus waar en waar''351;101; kan ik dit soort echt haarstukje kopen?

In feite zijn veel pruiken tegenwoordig niet zo overdreven als we dachten.De reden waarom ze zich niet reëel genoeg voelen is omdat bijna alle pruiken die je op de markt kunt kopen zijn die welke gemaakt zijn en direct gedragen kunnen worden.

Een nadeel van dit soort pruik is dat de haarstijl van de pruik relatief eentonig is, wat niet per se overeenkomt met ons persoonlijk imago, dus of het nu van echt haar is of niet, het zal er een beetje saai en niet zo natuurlijk uitzien.

Voor pruiken om echt te zijn, is het stylen van de pruik eigenlijk heel belangrijk.Het blad 8217; is gewoon dat de meeste mensen zelden aanraken pruiken, dus ze weten veel over het.Dus als je niet wilt dat je pruik bekend wordt, kies dan een pruik winkel die je haar stijl kan aanpassen.

Omdat het speciaal ontworpen is, de haarstijl en grootte zijn in lijn met onze persoonlijke behoeften, kan de hoofdhuid zeer goed passen, er zijn geen duidelijke gaten en buitensporige gevoelens, de pruik zelf is gemaakt van echt menselijk haar, en het gevoel van realiteit zal sterk worden verbeterd.

Tegelijkertijd wordt de stijl ook ontworpen volgens onze persoonlijke leeftijd en vorm van hoofd.De vorm en grootte zijn precies goed.Het zal mensen geen gevoel van abruptheid geven, dus natuurlijk zullen anderen niet denken aan pruiken.De bovenkant van het hoofd is kaal, mensen met groot haar, mannelijk of vrouwelijk, hebben de neiging om deze pruik te gebruiken om hun haarvolume te vergroten.

Als uw haar volume is klein, de haarstijl is zeer vlak en plakkerig, en je kunt nauwelijks kammen uit elke stijl, dit soort echt haarstukje op de top van de hoofddoek is zeer geschikt, kan uw haar volume verhogen onbewust.

Wher&use351; kan ik het echte haarstukje van dit soort pruik op het hoofd kopen?

Aangepaste pruiken zijn goede pruik producten, en de prijs is dienovereenkomstig duurder dan gewone pruik sets, die in principe meer dan 1,000 yuan, dus kopen pruiken van bekende pruik winkels, zoals Tang Fengai.

Tang Fenccai behoort tot een relatief goed bekend merk met pruik in China.Het zit vol met echt mensenhaar, handgeweven haar, een-tot-een individueel ontwerp, goede kwaliteit, echte effect, vooral populair bij vrienden die haar verliezen, kunt u bellen voor overleg.


voorgaand: No

volgende: Wat moet ik doen als ik mijn haar...